Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تخریب صد درصدی کتابخانه «تفکر» در شهریار، نهاد کتابخانه‌ها طی فراخوانی از علاقه‌مندان برای مشارکت در ساخت کتابخانه دعوت کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتابخانه «تفکر» در شهریار که در اغتشاشات اخیر مورد تهاجم اشرار قرار گرفت و به کلی تخریب شد با کمک مردم ساخته می‌شود.

بر اساس این گزارش، علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اعلام این خبر ابراز داشت: این کتابخانه با کمک مردم ساخته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز، فراخوانی از سوی نهاد برای دریافت کمک‌های مردمی در ساخت دوباره کتابخانه عمومی تفکر منتشر می‌شود؛ ضمن این‌که تاکنون تقاضا‌هایی هم از سوی مردم ارائه شده است. مردم این کتابخانه را به سرعت و بهتر از گذشته می‌سازند؛ اما مرز میان افرادی که ناراحت و معترضند و گلایه‌های به حق دارند، با کسانی که با فرهنگ، ادب و تمدن دشمنی دارند، برای همیشه در تاریخ خواهد ماند.

وی ادامه داد: مردم تلاش داشتند این کتابخانه را خاموش کنند، اما اغتشاشگران حتی مانع رسیدن آتش‌نشان‌ها به این کتابخانه شدند.

قرار است به زودی طی فراخوانی از مردم کتابدوست دعوت شود تا در ساخت این کتابخانه مشارکت کنند. علاقه‌مندان می‌توانند با اهدای حتی یک کتاب در خشت خشت بنای این کتابخانه مشارکت داشته باشند.

خیرینی که خواهان مشارکت در تجهیز کتابخانه «تفکر» شهریار هستند می‌توانند کتاب‌های مد نظر خود را برای اهدا به «کتابخانه‌های عمومی استان» خود تحویل دهند. همچنین به زودی شماره حسابی که برای این منظور در نظر گرفته شده، اطلاع‌رسانی می‌شود.

کتابخانه بزرگ شهریار که از جمله بهترین کتابخانه‌های این بخش محسوب می‌شد، ۲۵ آبان ماه در آتش اغتشاش اشرار سوخت و ۱۳ هزار جلد کتاب آن کاملا از بین رفت. در جریان این آتش‌سوزی تمام قفسه‌ها، رایانه‌ها، کتاب‌ها و لوازم موجود تماماً سوخت و نابود شد. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کتابخانه اغتشاشات آتش سوزی شهریار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان در شوک اتمی: روسیه و چین در ماه، پایگاه هسته‌ای می‌سازند

به گزارش خبرآنلاین، مارس (اسفند) گذشته بود که روس‌کوسموس از قصد خود برای همکاری با چین در ساخت یک راکتور هسته‌ای خودکار روی ماه در طول دهه آینده خبر داد تا انرژی پایگاه پیشنهادی روی ماه را تأمین کند.

«یوری بوریسوف» مدیرکل روس‌کوسموس، دو ماه پیش گفت که برای ساخت این پایگاه، به دنبال استفاده از موشک‌های هسته‌ای جهت انتقال محموله به ماه است؛ اما دانشمندان دو کشور هنوز نمی‌دانند که چگونه باید این فضاپیما را ایمن ساخت.

در مقاله‌ای که خبرگزاری دولتی ریانووستی در روز چهارشنبه منتشر کرد، بوریسوف گفته است که «توسعه این نیروگاه هسته‌ای در دست اجرا است و دو کشور روی ایجاد امکانات آزمایشی و تحقیقاتی به‌عنوان بخشی از این پروژه کار می‌کنند.

بوریسف افزود: «ایستگاه تحقیقاتی بین‌المللی قمری (ILRS) در دو مرحله از سال 2025 تا 2035 برنامه‌ریزی شده و شامل چندین ماژول است. توسعه منبعی مطمئن، بلندمدت و طولانی‌مدت انرژی هسته‌ای در ماه بسیار مهم است، زیرا شب ماه حدود 14 شبانه‌روز زمینی طول می‌کشد و پنل‌های خورشیدی نمی‌توانند انرژی کافی را برای کار کردن وسایل الکتریکی در چنین دوره طولانی‌مدتی ذخیره کنند».

روس‌کوسموس و سازمان ملی فضایی چین (CNSA)، اولین بار در سال 2021 اعلام کردند که قصد دارند ILRS را بسازند و در آن زمان، گفتند که از حضور شرکای بین‌المللی استقبال می‌کنند؛ بااین‌حال، تحریم‌های ایالات‌متحده علیه روسیه به دنبال تهاجم تمام‌عیار این کشور به اوکراین در فوریه 2022 به رکود روابط بین این کشورها کمک کرده است و با این حساب، بعید است که فضانوردان ناسا اجازه بازدید از این پایگاه را پیدا کنند.

نگرانی از فعالیت‌های نظامی در فضا

تاکنون هیچ پیشنهادی مبنی بر وجود جنبه نظامی این پروژه بین روسیه و چین وجود ندارد و این، درحالی است که روابط اقتصادی و دیپلماتیک این دو کشور از زمان آغاز جنگ در اوکراین، عمیق‌تر شده است.

در ماه مارس، اندیشکده انستیتوی مطالعات جنگ (ISW) گفت که احداث پایگاه روی ماه، نشان‌دهنده «مشارکت راهبردی بلندمدت چین با روسیه برای موضع‌گیری علیه غرب و احتمالاً تهدید کردن آن» است.

یک ماه پیش از آن، قانون‌گذاران آمریکایی از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته بودند تا اطلاعات مربوط به «تهدید جدی امنیت ملی» را که شایع شده بود سلاح هسته‌ای ضدماهواره‌ای روسیه است، از طبقه‌بندی خارج کند. مسکو در مقابل وجود چنین سلاحی را رد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا به نیوزویک گفته است که ایالات‌متحده، روسیه و چین همگی اعضای کمیته استفاده صلح‌آمیز از فضا در سازمان ملل متحد هستند و پرتاب هر سیستم هسته‌ای فضایی نیازمند ارائه تحلیل دقیق و آگانه ایمنی و خطرات است.

منبع: نیوزویک

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904394 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • یمن در راه‌اندازی کتابخانه‌های اسلامی پیشتاز است
  • جهان در شوک اتمی: روسیه و چین در ماه، پایگاه هسته‌ای می‌سازند
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • برپایی «گعده امین» در نمایشگاه کتاب تهران/ یک پلتفرم کتابی در راه است
  • دو کتاب تازه انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی